Electro Vandecasteele bvbaBruggestraat 2248770 Ingelmunster tel. 051 31 44 00

Diensten

Algemene elektriciteit

Algemene elektriciteit

Woning voozien van schakelaars en stopcontacten met schakelmateriaal naar keuze bv: Ticino, Niko, CJC,...

Predomotica

Predomotica

Woning voorzien op drukknop die telerutoren bedienen. Men kan een keuzedrukknop voorzien van voor alle verlichting aan-of uit Men kan later van tijd zonder breekwerken nog een extra drukknop bijvoozien, ofwel bv een afstandsdimmer plaatsen.

Domotica

Domotica

Woning op een domoticasysteem. Wij werken met een eib bus systeem van Gira. Met domotica kan men U woning volledig personaliseren naar U wensen , sturing verlichting , sturing sferen verlichting, geschakelde stopcontacten, sturing zonnewering, sturing rolluiken weersafhankelijk, camera of videobewaking, intigratie van alarm enz.

Parlefonie & videofonie

Parlefonie & videofonie

Parlefonie: oproepssysteem waar men met elkaar communiceert dmv geluid met buitenposten en binnepost(en).

Videofonie: is een systeem waar men met elkaar communiceert dmv van geluid en beeld met buitenpost, extra camera's en binnenpost(en) met beeld en geluid.

Stofzuiginstallatie

Stofzuiginstallatie

Bij een stofzuiginstallatie wordt de zuigmotor in een centrale ruimte geplaatst bv in een berging of garage. In de woning worden centrale zuigmondjes geplaats die met een flexible en regelbare darm de woning gaan schoonmaken.

Camerabewaking

Camerabewaking

Volledige camerabewaking met opname en mogelijkheid van op een ander computer bv op reis U woning in beeld te krijgen.

Verlichting

Verlichting

Wij voozien U woning van kwaliteitstoestellen in samenspraak met de bouwheer en een bezoek in toonzaal waar gratis een lichtstudie wordt gemaakt.

Verlichting industriegebouwen

Verlichting industriegebouwen

Bij verlichting in industriegebouwen maken wij een lichtstudie, waar verbruik, lichtsterkte en levensduur van de lampen grondig worden berekend.

Luchtdrukleidingen

Luchtdrukleidingen

Luchtdrukleidingen worden geplaatst in pvc dmv van verlijming.

Netwerkbekabeling

Netwerkbekabeling

Wij voorzien U woning, bureel of industriegebouw van netwerkbekabeling met de nodige contactpunten en een verzamelkast waar alle koppelingen worden gemaakt.